top of page

Talán még nem találkoztunk - mégis sok helyen megfordultunk már az évek során.

AP-003 ok-min (2).jpg

Szabó Nelli 

Mission

Több éves múlttal rendelkezünk szállodák illatosítása terén, ezért is volt fontos számunkra, hogy magas esztétikai és illat élményt nyújtó illatokat költöztessünk be az otthonokba kollekciónk darabjaival. 

Az időtlen letisztult stílust és az egyediséget képviselve a részletekben rejlő sikerben hiszünk és kollekciónk darabjait is ezzel a filózófiánkkal hoztuk létre. 
A megújulás hívei vagyunk, kreativitásunknak nem szabunk határokat, az újdonság varázsa minket is feltölt nap mint nap. 

Folyamatosan inpirál minket az a világ amelyben élünk, így modern és egyedi termékeket tudunk  megalkotni a legmagasabb minőségű alapanyagokból. 

Vision

Számos visszajelzést és igényt figyelembe véve döntöttünk termékeink megjelenése mellett 2019 tavaszán, melyet pár éves kizárólagos szállodai partner értékesítés előzött meg. 

Az inspirációt négy és öt csillagos szállodák ügyfelinek visszajelzéséből merítettük, akik a szállodákban megjelenő  illatokat szerették volna az otthonukban is viszont köszönteni azzal a különbséggel, hogy kisebb légterek illatosítására alkalmas megjelenésben is elérhető legyen. 

Mi pedig egy döntést hozva majd egy kollekciót megalkotva azóta is folyamatosan arra törekszünk, hogy minden egyes termékünk megalkotásánál az évek során megszerzett bizalmat és elismerést továbbra is a minőségében és illataink különlegességében közvetítsük az illatok szerelmesei felé. 

AP-012 ok-min.jpg

Anas Alshami

bottom of page