Az illatok szerelmesei vagyunk. Hitünk szerint egy illat meghatározza mindennapjainkat, hangulatunkat. Megváltoztat, felvidít, emlékeztet. Mint egy dallam, vers vagy rím.

 

Egy illat születése maga a művészet. Költemény, versalkotás, egyetlen különbséggel. A költő tolla helyett mi a természet szülte illatokat tesszük a költészet bölcsőjébe, ahol gondosan kiválasztva kombináljuk őket. Így új világokat teremtve, új illatokat keltünk életre, melyet érzékszerveinken keresztül, a látás és hallás helyett, az orrunkkal érzékelhetünk és élvezhetünk nap mint nap.

 Kollekciónk az Awen 2019 tavaszán jelent meg először a nagyközönség számára, és azóta is hűen követjük a letisztult vonalak és az ellegáns illatok megjelenését.  Alkotásainkban az inspirációt a külvilág történéseiből merítjük, és mindezeken túl pedig izgalommal tölt fel minket az údonságok varázsa is. Kollekciónk darabjait pálcás légtérparfümök, kézzel készült illatgyertyák, kisebb és nagyobb légterek illatosítási megoldásai, valamint kézműves termékek is gazdagítják. 

 

Sok éves múlttal rendelkezünk szállodák és üzletek illatosítása terén. Mi ezeket a magas esztétikai és illat élményt nyújtó illatosítókat szerettük volna végre beköltöztetni az otthonokba.Magyar koncepció, nemzetközi felfogás, holland tartalom.Odafigyelés, profizmus és prémium minőség.

TERMÉKEK

Screenshot 2020-04-21 at 13.43.09 3.png
Screenshot 2020-04-21 at 13.43.09 4.png
Screenshot 2020-04-21 at 13.43.09.png
Gift%20Box_edited.png

Telefonszám: +36706788666

Email:  info@awen-collection.com

Készséggel válaszolunk kérdéseidre, keress minket telefonon!

Akciók&Újdonságok

Legyen az elsők között, akik értesülnek róla!

Hasznos Infók