top of page
Compress.jpg

Céges ajándék

Illatcsomag, amire a partnereid emlékezni fognak

DSC_7020-min.jpg

Tudtad, hogy az illatokra emlékszünk a legintenzívebben? Az illatok felismeréséért felelős agyterület közvetlenül az érzelmekért felelős agyi régiók mellett található, ezért az illatok mindig érzelmeket váltanak ki. Ha megérzünk egy illatot, akkor ahhoz társítjuk az akkori érzelmeket is, és ezt később nagy biztonsággal újra fel is lehet idézni.

Ajándékozz élményt, törődést, megbecsülést, jó hangulatot! Prémium illataink ezt az üzenetet közvetítik partnereidnek. Illatcsomagjaink elegáns csomagolásúak, a letisztult dizájnt és megjelenést képviselik, a lakás vagy iroda díszeként is funkcionáló diffúzoraink pedig exkluzív, csak nálunk kapható illatokat tartalmaznak.

Ez az az ajándék, ami biztos, hogy nem fog „körbemenni” az ismerősök között, nem fog a fiókban landolni, mert a kellemes illatokat mindenki szereti. Partnereid ki fogják tenni az irodában vagy az otthonukban fogják felhasználni és a saját logóddal ellátott ajándékod pedig emlékezteti fogja őket Rád és a cégedra nap mint nap.  

Többféle csomagot kínálunk a díszdobozos (nálunk minden csomagolás díszdobozos!) illatvariációktól kezdve a saját márkajelzéseddel ellátott termékeken keresztül az egyenesen a saját márkádhoz fejlesztett saját illatokig. Értünk hozzá, hiszen az illatok szerelmesei vagyunk. Hitünk szerint egy illat meghatározza mindennapjainkat, hangulatunkat.

Kérd ajánlatunkat a lejjebb található űrlap kitöltésével!

Köszönjük

bottom of page